Επιθυμίες και Σύμπαν, Γιατί δεν μας Ακούει;

Επιθυμίες και Σύμπαν

Πολλές φορές "ζητάμε" κάτι από το Σύμπαν, ή όπως το αποκαλεί ο καθένας, και τη στιγμή που το ζητάμε, σχηματίζουμε μία εικόνα αυτής της επιθυμίας. Η εικόνα αυτή περιλαμβάνει το ΠΟΤΕ θα έρθει αυτό που ζητήσαμε, ΠΩΣ θα έρθει, ΠΩΣ θα είναι, κλπ.

Θα θέλαμε να εστιάσουμε στο "πότε", καθώς όλοι περιμένουν ότι θα έρθει ΤΩΡΑ.
Όμως συνήθως, ΤΩΡΑ δεν έρχεται τίποτα. Και τότε απογοητευόμαστε.
Και όχι απλά δεν έρχεται, αλλά αντιθέτως, έρχονται άλλα πράγματα, άλλες καταστάσεις και αμέσως σκεπτόμαστε "μα εγώ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο, γιατί συμβαίνει αυτό" κλπ.
Έχετε αναρωτηθεί όμως, μήπως απλώς δεν ήσασταν έτοιμοι; Μήπως *έπρεπε* να βιώσετε κάποιες καταστάσεις πρώτα, οι οποίες αποτελούν κομμάτια του παζλ αυτού που ζητήσατε;

Έτσι, την επόμενη φορά που θα *ζητήσετε* κάτι και δεν θα εμφανιστεί επιτόπου ως δια μαγείας μπροστά σας, αναρωτηθείτε:

"Μήπως δεν είμαι έτοιμος ακόμα να το δεχθώ; Μήπως πρέπει πρώτα να συμβούν κάποια άλλα πράγματα, αυτά που συμβαίνουν τώρα π.χ. , τα οποία θα με προετοιμάσουν για να μπορέσω να το δεχθώ;"

Να είστε παρατηρητές του εαυτού σας αλλά και των καταστάσεων γύρω σας. Τότε θα αρχίσετε να *βλέπετε* ότι όσα βιώνετε, έχουν, το καθένα με τον δικό του τρόπο, κάποια σχέση με μία επιθυμία που κάποτε εκφράσατε και συμβάλλουν στην υλοποίηση της.
Μπορεί να περάσουν ημέρες, εβδομάδες, μήνες μέχρι να έρθει αυτό που ζητήσατε και σε αυτό το διάστημα να βιώσετε και δύσκολες καταστάσεις. Υπομονή!

Να θυμάστε,
«Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, τότε εμφανίζεται ο δάσκαλος».

Namaste, αγαπημένοι μας Άνθρωποι ♥

*Συνειδητοποίηση μετά από περίοδο διεύρυνσης συνειδητότητας:

Κάποιες φορές, δεν λαμβάνουμε αυτά που ζητάμε, επειδή αυτά δεν συμβαδίζουν με αυτά που *χρειάζεται* ο Ανώτερος Εαυτός μας. Το Σύμπαν και ο Ανώτερος Εαυτός μας, είναι οι μόνοι που γνωρίζουν τι πραγματικά χρειαζόμαστε. Και αυτά που χρειαζόμαστε, είναι αυτά που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω εξέλιξή μας και στο ευρύτερο καλό.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα εκφράσετε μία επιθυμία, μέσω προσευχής πχ, ολοκληρώστε την έκφρασή σας λέγοντας:

"ας πραγματοποιηθεί αυτό που ζητάω, μόνο εάν το χρειάζομαι πραγματικά και μόνο εάν αυτό επρόκειτο να συμβάλει στο ευρύτερο καλό και αποτελεί μέρος του Θείου Σχεδίου".

Διαβάστε επίσης: Επιθυμίες, Προσευχή, Υλοποίηση και Θείο Σχέδιο