Προσφορά Αγάπης από Απόσταση

προσφορά αγάπης από απόσταση

Να βλέπουμε πάντα το καλό μέσα σε όλους τους ανθρώπους. Να τους προσφέρουμε την αγάπη μας, τη χρειάζονται, όλοι τους.

Όμως χρειάζεται να προσέχουμε κάτι πολύ σημαντικό.

Τα παραπάνω δεν απαιτούν τη φυσική μας παρουσία στη ζωή τους.

Γιατί θα υπάρξουν άνθρωποι που δεν θα την εκτιμήσουν και τότε, υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουμε σε μία παγίδα:

Να *υποφέρουμε* και παρ' όλα αυτά, να *αρνούμαστε* να φύγουμε, γιατί ακριβώς βλέπουμε το καλό μέσα τους και οι έννοιες συμπόνια και ενσυναίσθηση δεν μας είναι άγνωστες.

Ας μάθουμε λοιπόν ότι σε αυτούς τους ανθρώπους, μπορούμε να προσφέρουμε ένα μεγάλο Δώρο:

Την Προσφορά Αγάπης από Απόσταση.

Θα εξακολουθούμε να τους βοηθάμε. Η έννοια της απόστασης δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία ακόμη.. ψευδαίσθηση του ανθρώπινου νου.

Εκείνη τη στιγμή όμως, θα δούμε ότι δεν περίμεναν στη θέση της παρουσίας μας να έρθει η.. απουσία μας. Είχαν άγνοια των πράξεών τους αλλά κυρίως, άγνοια της ελευθερίας μας. Αν ξέρανε πραγματικά ότι ανά πάσα στιγμή μπορούσαμε να πετάξουμε μακριά τους, αν ξέρανε ότι η εμπιστοσύνη του πουλιού δεν είναι στο κλαδί που στέκεται, αλλά στα φτερά του, θα εκτιμούσαν την παρουσία μας κάθε στιγμή.

Και ίσως, το πέταγμά μας, η προσφορά αγάπης από απόσταση, να είναι αυτό που θα τους διδάξει το παραπάνω.

Προσοχή όμως. Η "απομάκρυνση" στην οποία αναφερόμαστε, δεν γίνεται εγωιστικά και "εκδικητικά". Γίνεται υπό το πρίσμα των υγιή ορίων, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό στην εποχή μας.

Κάποτε, είχαμε δει στα κάγκελα ενός μπαλκονιού ένα πανέμορφο πουλί να κελαϊδάει και να προσφέρει τη μαγεία και την ενέργεια του τραγουδιού του τριγύρω. Μας είχε μαγέψει και είχαμε σταθεί εκεί, κοιτώντας το με ένα χαμόγελο που το τραγούδι του είχε φέρει στα πρόσωπά μας.

Ξαφνικά όμως, ένας κύριος βγήκε στο μπαλκόνι και το έδιωξε.

Το πανέμορφο αυτό πουλί λοιπόν, προσγειώθηκε σε ένα δέντρο πιο πέρα και συνέχισε να προσφέρει το τραγούδι του.

Στιγμιαία, είδαμε στο πρόσωπο αυτού του ανθρώπου να σχηματίζεται η μετάνοια. Είχε μπροστά του αυτό το μαγικό πλάσμα και το έδιωξε, απλώς για να εκτιμήσει το Δώρο που του είχε στείλει το Σύμπαν, από.. απόσταση.

Namaste, αγαπημένοι μας Άνθρωποι ♥